Фото: Укрінформ

У екс-прем'єра Італії Сільвіо Берлусконі виявили тяжку хворобу: подробиці

У колишнього голови уряду Італії Сільвіо Берлусконі виявили захворювання клітин крові — лейкемію.

Про це повідомляє видання Corriere della Sera.

За даними італійської газети, саме через цей діагноз Берлусконі доставили до лікарні 27 березня. Упродовж чотирьох днів політик проходив не лише планове обстеження, а й лікування.

Вже 5 квітня колишній прем'єр знову повернувся до лікарні. Незабаром після цього з’явилась інформація, що політик у реанімації.

"Сільвіо Берлусконі страждає серйозним захворюванням крові: лейкемією. Болі, які мучать його, і пневмонія останніх кількох днів насправді є ускладненнями, які можуть завдати шкоди і так ослабленому організму", — йдеться у публікації.

За словами глави МЗС Італії Антоніо Таяні, наразі політик у відділенні інтенсивної терапії через "невирішену проблему" під час попереднього ушпиталення з пневмонією. Міністр каже, що стан екс-прем'єра стабільний.

Берлусконі в останні роки неодноразово страждав від нападів нездужання, він часто перебував у лікарнях для контролю за здоров’ям.

Нагадаємо, раніше Берлусконі звинуватив президента України Володимира Зеленського в нападі на "дві автономні республіки Донбасу". Тоді в МЗС України назвали слова італійського політика "спробою поцілувати руки Путіна, які по лікті в крові".

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Політика, 06.04.2023 14:22