Су-25. Фото з архіву. Джерело: "Ехо Кавказу"

У Грузії впав військовий штурмовик Су-25: пілот загинув

Військовий штурмовик Су-25 впав поблизу військової бази в селі Дисвелі Болніського муніципалітету Грузії. Пілотові не вдалося катапультуватись, він загинув.

Про це повідомила грузинська служба "Радіо Свобода" з посиланням на представника мера Болніського муніципалітету Дмітрія Модебадзе.

Трагічний інцидент стався під час планових військових навчань, до яких залучили авіаційну складову. За інформацією міністерства оборони Грузії, загинув пілот сил оборони Кахабер Зурабашвілі.

"З метою з'ясування причин цього інциденту відповідні служби Міноборони проводять детальне розслідування. Міністерство оборони висловлює співчуття у зв'язку з трагічним випадком і співчуває родині та близьким загиблого льотчика", — сказано у заяві відомства.

У Міністерстві оборони Грузії раніше повідомляли про модернізацію та оновлення літаків Су-25. Роботи виконували спеціалісти науково-технічного центру "Дельта" та компанії "Тбілавіамшені".

Нагадаємо, що наприкінці грудня минулого року в польському селі Слонави впав літак, який не долетів до злітно-посадкової смуги приблизно за 500 метрів. Травмувалися двоє людей.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Світ, 02.07.2024 16:10