Фото: ілюстративне. Джерело: росЗМІ

У Херсоні в міжнародний День волонтера росіяни вбили благодійника

У вівторок, 5 грудня, у Міжнародний День волонтера окупанти обстріляли Херсон. Внаслідок ворожої атаки загинув благодійник Руслан Анісенко.

Про це повідомив очільник Херсонської обласної військової адміністрації Олександр Прокудін.

"Життя Руслана Анісенко, волонтера організації "Справжні", трагічно обірвалося сьогодні зранку", — написав він у Telegram.

Прокудін заявив, що його вбив російський снаряд, випущений по центру міста. Також він висловив співчуття рідним волонтера.

"Мої співчуття родині! Вічна памʼять загиблому…" — додав він.

За даними голови Херсонської обласної військової адміністрації, 5 грудня з самого ранку російська армія безжально вкрила вогнем центр Херсона. Через ворожий обстріл загинули двоє людей. Також поранення отримав 59-річний чоловік. Його госпіталізовано до лікарні.

Водночас начальник Херсонської міської військової адміністрації Роман Мрочко додав, що було влучання і в один із медзакладів Херсона. Внаслідок ворожої атаки, легкі  поранення отримали двоє лікарів. Необхідну медичну допомогу їм надали на місці.

Нагадаємо, 5 грудня президент Володимир Зеленський також привітав волонтерів із їхнім святом. Очільник держави наголосив, що волонтери — це "наша армія активних українців" та наголосив, що вони своєю допомогою наближають перемогу України.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 05.12.2023 15:30