Фото: lenta.ua / ілюстративне

У Хмельницькому пролунало декілька вибухів під час ворожої атаки дронами: є жертва і поранені

У понеділок, 27 лютого, під час повітряної тривоги у місті Хмельницький пролунало декілька вибухів. Саме в цей час окупанти атакували територію України дронами-камікадзе.

Про це повідомив у Telegram голова Хмельницької ОВА Сергій Гамалій.

Очільник Хмельницької ОВА заявив, що подробиці події, причини та наслідки вибуху будуть повідомлені пізніше. У регіоні кілька годин "звучить" повітряна тривога, яка пов'язана з атакою дронів-камікадзе на північні та західні регіони України.

Згодом в обласному центрі пролунав повторний вибух. Жителів міста закликали залишатися в укриттях до закінчення повітряної тривоги.

Дещо пізніше Сергій Гамалій повідомив, що на території Хмельницького пролунав третій вибух за ніч.

Відзначимо, що мер міста Олександр Симчишин також підтвердив вибух на території громади. Він повідомив, що внаслідок ворожої атаки загинула одна людина.

"Чергова масована терористична атака на Хмельницьку громаду. Цього разу ворог використав БпЛА. На разі, відомо про одного загиблого та чотирьох поранених. Пошкоджено низку будівель. Триває гасіння пожеж", — написав Симчишин у Telegram-каналі.

Нагадаємо, ввечері 26 лютого у Києві, Київській та Чернігівській областях оголосили повітряну тривогу. Спершу моніторингові групи повідомляли, що це пов'язано із дронами-камікадзе, які рухаються через Чернігівщину у напрямку Київщини. Згодом влада підтвердила наявність ворожих цілей у повітряному просторі країни.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 27.02.2023 07:01