Тайсон Ф'юрі й Олександр Усик. Фото: Getty Images / Global Images Ukraine

"У його країні триває війна": Ф'юрі заявив, що виграв бій проти Усика й хоче реваншу

Колишній чемпіон WBC у суперважкій вазі Тайсон Ф'юрі не визнав свою поразку у бою проти абсолютного чемпіона світу Олександра Усика. 

За інформацією The Telegraph, після бою в Саудівській Аравії британець заявив, що на рішення суддів повпливало те, що в Україні триває війна. Саме через це, на думку Ф'юрі, судді і стали на бік Усика.

"Я вважаю, що я виграв цей бій, Усик виграв кілька раундів, але я виграв більше. У його країні триває війна, і вони вирішили піти цим шляхом", — наголосив британець.

Водночас "Циганський король" анонсував реванш. За його словами, поєдинок має відбутися у жовтні.

"Є умова про реванш, і ми повернемося в жовтні... Як я вже сказав, я вірю, що виграв бій. Ми повернемося до наших сімей, а потім повернемося в жовтні на ринг", — додав Ф'юрі.

Нагадаємо, у ніч на 19 травня у Саудівській Аравії завершився поєдинок за звання абсолютного чемпіона світу з боксу у надважкій вазі між Олександром Усиком та Тайсоном Ф'юрі. Українець переміг британця розділеним рішенням суддів. Відтак, Олександр Усик захистив свої пояси WBA, WBO, IBF, IBO та виборов WBC, яким володіє британець.

Додамо, що Олександр Усик перед виходом на ринг з'явився в образі гетьмана. Він вийшов на поєдинок під пісню Василя Жадана "Браття".

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Спорт, 19.05.2024 07:10