Джерело: скріншот з відео

У Кемеровській області РФ палає підстанція на Транссибірській залізниці: там стався вибух (відео)

У ніч на понеділок, 19 серпня, у Маріїнську Кемеровської області Росії вибухнула та загорілася тягова підстанція Транссибірської залізниці. Внаслідок інциденту рух потягів було затримано на дві години.

Як повідомляють російські ЗМІ, через пожежу на тяговій підстанції на деякий час без світла та води залишився увесь Маріїнськ.

Вночі займання загасили силами пожежного поїзда, а вранці росіяни повідомили, що вже все нібито полагодили. Водночас у транспортній прокуратурі РФ заявили, що попередньою причиною цієї пожежі стала "технічна несправність".

Раніше, а саме 18 серпня, Сили оборони уразили черговий важливий об’єкт російських загарбників. Під ударом опинився комбінат "Кавказ", що в Ростовській області.

Військові зазначили, що на ураженому комбінаті зберігалися нафта та нафтопродукти, які постачали також і для потреб окупаційної армії РФ.

"Зафіксовано щонайменше два осередки займання на території об’єкта. Детальніша інформація щодо наслідків ураження уточнюється. Завдання виконано силами й засобами Головного управління розвідки Міністерства оборони України у взаємодії зі Збройними силами та іншими частинами Сил оборони України", — йдеться в повідомленні Генштабу.

Зазначимо, що пожежу на нафтобазі в Ростовській області після атаки безпілотників досі не можуть приборкати. Там горить вже добу.

Нагадаємо, раніше в Іркутській області Росії розбився стратегічний бомбардувальник Ту-22м. У Міноборони країни-агресорки розповіли, що Ту-22М3 виконував плановий політ. Літак упав у безлюдній місцевості, нібито обійшлось без руйнувань.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Світ, 19.08.2024 09:52