Фото ілюстративне зі соцмереж

У Китаї стався масштабний зсув ґрунту: під завалами понад 50 людей (відео)

У провінції Юньнань на південному заході Китаю стався масштабний зсув ґрунту. Внаслідок цього значна кількість людей опинилися під завалами.

Про це повідомило агентство Xinhua та інші китайські джерела інформації.

Понад дві сотні рятувальників разом із 33 пожежними автомобілями та десятьма вантажними машинами працюють на місці катастрофи, щоби знайти зниклих безвісти.

За даними штабу з ліквідації наслідків стихійного лиха, постраждали приблизно 18 будинків, які зазнали руйнувань, саме їх мешканці зараз вважаються зниклими безвісти. Пошуково-рятувальні роботи тривають, їх ввели в режим особливої інтенсивності.

Спочатку китайські служби оприлюднили інформацію про 47 осіб під завалами, однак згодом вони повідомили, що таких понад 50.

Місцева комісія зі зменшення наслідків стихійного лиха заявила про екстрене реагування для надання допомоги постраждалим унаслідок стихійного лиха. Наразі евакуювали вже більш як 200 жителів. Про загиблих і поранених не повідомляється.

Нагадаємо, що 13 січня в Колумбії через сильні дощі стався зсув ґрунту. Внаслідок цього загинуло щонайменше 18 людей. Трагедія відбулася на дорозі між містами Кібдо та Медельїн, коли автівки чекали на відкриття дороги після обвалу гірської породи.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Світ, 22.01.2024 08:39