Фото: "Київ 24"

У Києві через тривалу повітряну тривогу утворилися величезні затори та черги до метро (відео)

Вранці 5 вересня через тривалу повітряну тривогу столицю України скували масштабні затори, а на зупинках громадського транспорту та у метро утворилися величезні черги.

Зокрема, у місцевих пабліках оприлюднили фото та відео, на яких видно, як столичні станції метро переповнені людьми, на зупинках громадського транспорту стоять кілометрові черги, а на дорогах величезні затори.

У Київській міській державній адміністрації наголосили, що через тривалу повітряну тривогу на лініях метрополітену інтервали між поїздами орієнтовно складають: 

"червона" лінія — 9-10 хвилин
"синя" лінія — 10 хвилин;
"зелена" лінія — 10 хвилин.

"Загалом для відновлення нормальних графіків поїздів потрібно 1-1,5 години", — зауважили у КМДА.

До того ж, за даними Google Maps, масштабні затори спостерігаються на проспектах Романа Шухевича та Степана Бандери, від Кирилівської церкви і до перетину вулиць Олени Теліги та Сирецької. Також рух ускладнено на вулиці Петра Радзіня (на під’їзді до Дарницького мосту), а також на проспектах Броварському, Визволителів та Воскресенському.

Не краща ситуація і на Берестейському проспекті (на ділянці між станціями місто "Житомирська" та "Берестейська), а також на бульварі Тараса Шевченка. Затор утворився на проспекті Любомира Гузара та вулиці Борщагівській.

затори у києві

Мапа: Google Maps

Нагадаємо, вночі 5 вересня російські окупанти здійснили чергову масовану атаку дронами на Київ. В столиці тривогу оголосили ще до опівночі і тривала вона безперервно понад дев'ять годин. 

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Суспільство, 05.09.2024 09:44