Фото: Національна поліція України

У Києві четверо чоловіків вкрали у жінки 3 млн гривень

У Києві затримали чотирьох злочинців, які напали на жінку та забрали у неї три мільйони гривень. Щоб відстежувати жертву, зловмисники встановили на її авто трекер.

Як повідомляє прес-служба Київської міської прокуратури, зловмисники стежили за потерпілою, адже знали, що вона буде перевозити велику суму грошей. 

Зазначається, що в день нападу двоє учасників групи чекали на жінку біля її будинку у Печерському районі міста. Одягнуті у камуфляжну форму, 27-річний та 38-річний уродженці Херсонщини розпилили в обличчя жертви сльозогінний газ, після чого вирвали з її рук два поліетиленові пакети, у яких були кошти на суму в три мільйони гривень.

Пограбування

пограбування

Фото: Національна поліція України

З місця злочину грабіжники втекли на автомобілі. За даними слідства, злочинці домовились на визначеному місці зустрітись з двома спільниками, якими виявились уродженці Луганської області віком 31 та 35 років, і пересіли в їхню автівку. 

Пограбування

Фото: Національна поліція України

"Невдовзі усі четверо учасників нападу були затримані. Відібраними у постраждалої грошима вони розпорядилися на власний розсуд", — зазначили в прокуратурі.

Наразі чоловікам повідомлено про підозру. Суд обрав їм запобіжні заходи у вигляді тримання під вартою без можливості внесення застави. За цей злочин їм загрожує покарання у вигляді позбавлення волі терміном до 15 років з конфіскацією майна.

Нагадаємо, у травні правоохоронці затримали двох чоловіків, які підірвали будівлю банку у центрі Чернігова, щоб вкрасти понад п'ять мільйонів гривень. За скоєне їм загрожує до 12 років в'язниці.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Події, 27.06.2024 12:07