Фото: zak.depo.ua

У Києві чоловік у туалеті парку намагався зґвалтувати неповнолітнього хлопчика

У Києві правоохоронці затримали зловмисника, який хотів зґвалтувати 12-річного підлітка. Моторошний інцидент трапився під час вечірньої прогулянки у парку.

Про це повідомляє прес-служба поліції Києва.

Відомо, що хлопчик разом з батьками відпочивав у парку "Партизанська слава". Близько 20:00 вечора дитина пішла до вбиральні, яка знаходилась неподалік. В цей час за ним зайшов невідомий, силоміць заштовхав малолітнього у кабінку та намагався зґвалтувати.

За даними правоохоронців, на крики дитини забіг перехожий та вибив двері кабінки. Очевидець тримав зловмисника та передав правоохоронцям.

"Слідчі повідомили 43-річному раніше не судимому киянину про підозру у скоєнні кримінального правопорушення згідно з частиною 2 статті 15, частиною 4 статті 152 Кримінального кодексу України — "Замах на зґвалтування, вчинений щодо особи, яка не досягла чотирнадцяти років, незалежно від її добровільної згоди", — йдеться у повідомлені.

 Фото: Поліція Києва

Підозрюваному загрожує до п’ятнадцяти років позбавлення волі.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що у Хмельницькій області 21-річний хлопець вбив і згвалтував 16-річну дівчину. Неподалік залізничного вокзалу у Хмельницькому він витягнув з одягу шнурівку, накинув їй на шию і задушив. Юнак побачив незнайому дівчину і захотів з нею ближче познайомитись. Коли дівчина відмовила, задушив її і зґвалтував. Також зловмисник викрав у потерпілої мобільний телефон та банківську картку. Згодом перехожі знайшли напівроздягнене тіло загиблої дівчини.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Події, 04.09.2023 15:36