Хулігани на АЗС. Джерело: Київська міська прокуратура

У Києві двоє молодиків жорстоко побили працівника АЗС через відмову продати їм алкоголь (фото)

У ніч на четвер, 19 вересня, двоє невідомих не змогли купити алкоголь на автозаправній станції в Києві. Після цього вони побили працівника станції. Тепер їм загрожує від трьох до семи років позбавлення волі.

Про це повідомила Київська міська прокуратура.

"Двоє молодиків 22 та 24 років близько другої години ночі прийшли на заправку на вулиці Івана Виговського придбати алкоголь. Один із них пішов у магазин, де касир пояснила, що алкоголь продають до 22 години. Інший чоловік в цей час на вулиці з палицею в руках розпочав суперечку з оператором АЗС", — йдеться в повідомленні.

Після того, як його друг вийшов з магазину на АЗС, молодики розпочали бити працівника заправки руками, ногами та металевою палкою, з якою один із них прийшов сюди. Внаслідок цього у заправника закрита черепно-мозкова травма та струс головного мозку. Молодики також розбили мобільний телефон потерпілого.

"За процесуального керівництва Подільської окружної прокуратури Києва повідомлено про підозру двом уродженцям Сумської області, які вчинили хуліганство із застосуванням металевої палиці. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі терміном від трьох до семи років", — підсумували в прокуратурі.

Нагадаємо, що вчора в мережі поширювалася інформація, що начебто столичні правоохоронці затримали у Святошинському районі Києва двох військових. Однак такі чутки не відповідають дійсності. Насправді поліцейські затримали квартирних злодіїв, один із яких був одягнений у військову форму.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Події, 19.09.2024 10:56