Фото ілюстративне зі соцмереж

Спростування поліції: в Києві затримали не військових, а квартирних крадіїв (фото)

У середу, 18 вересні, в мережі поширювалася інформація, що начебто столичні правоохоронці затримали у Святошинському районі Києва двох військових. Однак такі чутки не відповідають дійсності.

Про це повідомив відділ комунікації поліції Києва. Столичні поліцейські спростували інформацію про нібито затримання військових, яка поширюється в столичних Telegram-каналах

"Насправді у Святошинському районі оперативники поліції Києва затримали двох квартирних крадіїв, один з яких для маскування вдягнув військову форму. Жодного стосунку до Сил оборони країни фігуранти не мають!" — наголосили київські правоохоронці.

Вони зазначили, що деталі затримання та більше подробиць оприлюднять згодом.

Затримання в Києві 18 вересня

Затримання в столиці 18 вересня

Джерело: Національна поліція

Як відомо, в іншому злочинному епізоді сьогодні зранку на автозаправній станції у Святошинському районі Києва відбулося вбивство. До автомобіля чоловіка підійшов невідомий і здійснив постріл. Від вогнепального поранення водій загинув на місці події, а зловмисник втік. Столична поліція провела спеціальну операцію та затримала підозрюваного.

Нагадаємо, що 17 серпня в Деснянському районі столиці сталася бійка між двома чоловіками. У результаті конфлікту один з учасників від отриманих травм помер на місці, а інший — втік з місця події. На його пошуки орієнтували всі наряди поліції. Зловмисника розшукали та затримали менш ніж за годину. Ним виявився 38-річний чоловік, який перебував в стані алкогольного сп’яніння.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Події, 18.09.2024 13:46