Сріншот з відео

У Києві на Оболоні пориви вітру звалили зупинку громадського транспорту на проїжджу частину (відео)

У неділю, 8 жовтня, в Києві на Оболоні біля торгово-розважального центру Dream berry від пориву вітру впала зупинка громадського транспорту. Його з проїжджої частини дороги прибрали небайдужі перехожі.

Про це повідомив Obozrevatel із посиланням на відео зі соціальних мереж. На щастя, ніхто не постраждав.

"Вчора, 8 жовтня, ввечері від пориву вітру впав зупинковий комплекс біля фіолетового "Дріму" на Мінській, поблизу станції метро. Перехожі прибрали його з дороги", — йдеться в повідомлені.

На опублікованому в мережі відео можна побачити, що зупинка лежить посеред проїжджої частини — небайдужі перехожі прибрали її з проїжджої частини та залишили біля будівлі торгово-розважального центру.

У Києві та Київській області на неділю, 8 жовтня, синоптики прогнозували пориви вітру 15-20 м/с. Погіршення погоди фіксують на території більшості регіонів України.

Нагадаємо, що в рамках розслідування падіння конструкцій Дегтярівського шляхопроводу в Києві під час проведення робіт із його реконструкції правоохоронці провели обшуки в Департаменті Київської міської державної адміністрації, "Київавтодорі" й у підрядників. Загалом – за вісьмома адресами, за фактом привласнення бюджетних коштів службовими особами.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Події, 09.10.2023 12:33