Фото: Національна поліція

У Києві на парковці ТЦ на чоловіка у власній автівці напали з ножем: деталі

У Києві двоє злочинців напали на чоловіка з ножем. Інцидент трапився на стоянці одного з торговельних центрів столиці. 

Про це повідомила прес-служба поліції Києва.

Зазначається, що 42-річний чоловік вийшов з магазину та сів у власний автомобіль. Через задні двері в авто потрапив невідомий. Злочинець притиснув його голову до сидіння та почав завдавати удари ножем. Його спільник підійшов до водійських дверей та почав бити постраждалого. Чоловікові вдалося вирватися і покликати на допомогу. Злякавшись, фігуранти втекли.

Правоохоронці встановили прикмети нападників та розпочали пошуки. Так, неподалік місця події було знайдено чоловічий одяг зі слідами крові, який належав одному з фігурантів.

"Далі, за допомогою аналітиків кримінального аналізу та працівників карного розшуку поліції оперативники відділу № 1 Святошинського управління поліції встановили маршрут руху зловмисників та затримали їх у Дарницькому районі", — інформують в поліції.

Фото: Національна поліція

Фото: Національна поліція

Своєю чергою начальник главку поліції Києва Дмитро Шумейко зазначив, що фігуранти хотіли заволодіти елітним автомобілем, щоб продати його.

"Зловмисниками виявилися 19-річний уродженець Волинської області та 20-річний уродженець Донеччини. Вони ретельно спланували злочин та були готові навіть вбити людину заради авто. Стать, чи вік жертви для них не мали значення. Упродовж кількох днів вони підшукували дорогу іномарку та того ранку до поля їх зору потрапив "Мерседес", 2022 року. Все пішло не по плану зловмисників, коли потерпілий вирвався з їх рук та підняв галас", — заявив він.

Фігуранти уже зібрали речі та готувалися поїхати переховуватися до іншого регіону. Проте злочинців затримали та повідомили про підозру. За скоєне їм загрожує до п'ятнадцяти років за ґратами із конфіскацією майна.

Фото: Національна поліція

Фото: Національна поліція

Нагадаємо, на початку лютого на столичних Бортничах поліція затримала чоловіка, який підпалив три автомобілі колишньої дружини. Крім того, він кидався на її співмешканця зі сокирою.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Події, 11.03.2024 14:57