У Києві на пляжі «Осокор» відбудеться чемпіонат з вейкбордингу

27 ЛИПНЯ 2018 13:49

Де можна відпочити від робочого тижня та рутинних буднів у Києві? І куди б поїхати: так, щоб і поруч, і свіже повітря, і чиста вода, і хороший пляж... Мабуть більшість задають собі це питання, адже проживаючи в гучному місті хочеться вирватися хоча б на вихідні, а особливо якщо за вікном спекотне літо.

Одне з таких місця, яке знаходяться поруч з нами, розгорнулося на мальовничому березі озера Святище, що неподалік від метро Славутич у місті Києві.  Місце, про яке Ви завжди мріяли, але ніколи не здогадувалися, що воно існує в такому гучному і завантаженому мегаполісі – Пляж «Осокор». Тут кожен може знайти відпочинок на будь-який смак. Пляж «Осокор» пропонує активний відпочинок, хороший сервіс та смачну кухню.  

На пляжі кияни та гості міста можуть орендувати бесідку для пікніка або шашликів. Покупатися в чистому озері Святище, на березі якого для дітей та дорослих знаходяться атракціони та волейбольні майданчики.

Крім того для професіоналів та бажаючих спробувати свої сили функціонує канатна дорога для вейкбординга. Хто вважає, що катання на дошці не для нього, є альтернатива – водний мотоцикл…  

Варто зазначити, що завтра, 28 липня, в рамках проведення 3 етапу «Wake spot cup» 2018 на пляжі «Осокор» відбудеться «Watermelon beach party». Під час якого кращі віртуози по вейкборду покажуть захоплюючі трюки, які можливо надихнуть гостей підкорити дошку.

Також організатори обіцяють усім відвідувачам активну пляжну програму від харизматичного ведучого Антона Скуратова.

Суспільство, 27.07.2018 13:49