Фото: Патрульна поліція Києва

У Києві на Подолі сталась масштабна пожежа (відео)

У суботу зранку, 18 листопада, у Києві на Подолі сталась пожежа. На місці загоряння було видно сильне задимлення.

Про це повідомляють місцеві Telegram-канали. Згідно з наявною інформацією, пожежа сталася на вулиці Хорива в районі Подолу. Правоохоронці вже прибули на місце загоряння.

У мережі вже з'явились відео з місця пожежі: на них видно, що полум'я супроводжується сильним задимленням. Наразі причини та обставини пожежі невідомі.

Поліція звернулась до жителів міста

Правоохоронці повідомили, що у зв'язку з ліквідацією пожежі на вулиці Костянтинівській у напрямку вулиці Межигірська, рух транспорту перекрито. Патрульні забезпечують охорону місця події та просять водіїв врахувати цю інформацію під час планування маршруту своєї поїздки.

Нагадаємо, 15 листопада, в Шевченківському районі Києва сталася пожежа в гуртожитку. Рятувальники вивели з приміщення 30 людей, на щастя, ніхто не постраждав.

Масштабна пожежа у Києві також сталася 14 листопада – на станції технічного обслуговування у Солом'янському районі. Вогонь розповсюдився на площі понад 150 метрів квадратних. Спочатку на СТО почули звук вибуху, після якого з будівлі вибігла людина, а вже потім розпочалася пожежа.

Варто відзначити, що 9 листопада масштабна пожежа сталася у Вінниці. Вогнем охопило складські приміщення, в яких зберігається ламінат. За даними рятувальників, площа пожежі склала близько однієї тисячі квадратних метрів. Надзвичайники зробили усе можливе, аби полум’я не поширилося на поруч розташовані металеві ангари.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Події, 18.11.2023 11:52