Фото: Національна поліція

У Києві неповнолітній хлопець вдарив 18-річну дівчину ножем у живіт: у якому стані постраждала

У Києві неповнолітній хлопець вдарив ножем 18-річну дівчину у живіт. Постраждала перебуває у лікарні.

Про це повідомила прес-служба поліції Києва.

Відомо, що днями до поліції міста Києва надійшло повідомлення про бійку на одній з вулиць столичного Подолу. Прибувши на місце події правоохоронці з'ясували, що до компанії молодих людей почав чіплятись невідомий хлопець, який перебував неподалік з друзями.

Спочатку неповнолітній спровокував конфлікт з 20-річним киянином: він декілька разів вдарив його в обличчя. Коли за хлопця заступилась дівчина — нападник вдарив її ножем у живіт та втік.

"18-річну постраждалу у вкрай важкому стані госпіталізували до лікарні. Наразі її стан стабільний вона перебуває під наглядом лікарів", — зазначили в прес-службі.

Працівники поліції спільно з аналітиками та оперативниками провели комплекс розшукових заходів та встановили особу нападника. Ним виявився 16-річний студент столичного коледжу. В його оселі слідчі вилучили одяг, в якому він був на момент вчинення злочину, ножі, кастет та інші речові докази.

Фото: Національна поліція

Фото: Національна поліція

Порушнику повідомлено про підозру. Наразі вирішується питання щодо обрання йому запобіжного заходу. Санкція статті передбачає до восьми років позбавлення волі.

Нагадаємо, нещодавно на Рівненщині між шестикласниками трапився конфлікт. Під час інциденту одинадцятирічний хлопчик вдарив ножем свого однолітка.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Події, 10.04.2024 17:51