Фото: Вікторія Ковач\Facebook

У Києві невідомі спалили авто медслужби Третьої штурмової бригади

У понеділок, 29 липня, у Києві група невідомих підпалила евакуаційний автомобіль медичної служби Третьої штурмової бригади Збройних сил України.

Про це розповіла керівниця медслужби Третьої окремої штурмової бригади Вікторія Ковач.

Вона розповіла, що автівка перебувала у столиці, адже очікувала на ремонт. Проте відремонтувати її так і не встигли, адже автівку підпалили невідомі.

"Ми отримали повідомлення, що машина, яка очікувала ремонту в Києві була знайдена згорівшою, а на відеофіксації зареєстровано троє осіб, які її спочатку облили рідиною, а потім підпалили. Про міри безпеки стоянки і т.д. я не говоритиму. Для цього є правоохоронні органи, тому хай кожен займається своєю справою", — розповіла Ковач.

До того ж керівниця медслужби Третьої окремої штурмової зауважила, що ця автівка була придбана за кошти волонтерів та допомагала евакуював чималу кількість поранених із поля бою на фронті.

"Скажу про моральну сторону цієї ситуації. Чи точніше — антиморальну. Тварини, які це зробили, скоріше за все, отримали винагороду за таку дію. Вони спалили медевак, який евакуював чималу кількість поранених і після ремонту мав продовжувати це робити. Ця машина була куплена за кошти, зібрані волонтерами. Тобто троє дегенератів своїм підпалом не просто знижують боєздатність війська, але опосередковано вбивають своїх співгромадян, яких не буде чим евакуювати. Також вони плюють на інших співгромадян, які вклади свої кошти для купівлі цього авто", — додала Ковач.

Правоохоронці інцидент наразі не коментують.

Події, 30.07.2024 09:40