Фото ілюстративне. Джерело: Третя штурмова бригада

Командир Третьої штурмової бригади оприлюднив офіційну заяву у зв’язку з виходом з Авдіївки

Третя окрема штурмова бригада виконувала спеціальні завдання в Авдіївці. Зараз її бійці виходять із міста разом з іншими українськими підрозділами. Штурмовики переходять на підготовлені позиції за межами Авдіївки.

Про це заявив командир Третьої окремої штурмової бригади Андрій Білецький.

"Дякую бійцям за гідний бій, який дали ворогу в Авдіївці, в умовах тотальної кількісної переваги росіян у живій силі, в техніці, у снарядах", — зазначив він.

За його словами, українські бійці зробили все та навіть більше. Він подякував за стійкість кожному воїну.

"Відходимо на підготовлені позиції, щоби повернутися та завдати ще сильнішого удару. Дякую командуванню за виважене рішення. Бій триває", — підсумував Андрій Білецький.

Раніше офіційні інформаційні ресурси Третьої окремої штурмової бригади повідомляли, що її терміново передислокували для посилення українських військ у районі Авдіївки. Ситуація в місті на момент заведення бригади надзвичайно критична. Бійці стверджували, що воювати доводиться ледь не на 360 градусів, а загалом ситуація в місті нагадувала справжнє пекло.

Нагадаємо, що вчора в другій половині дня російські загарбники продовжували великими силами штурмувати позиції наших військових в Авдіївці. Зокрема, проти сил Третьої окремої штурмової бригади на окремій ділянці фронту у місті воювали не менше 15 тисяч особового складу армії ворога.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 17.02.2024 08:34