Фото ілюстративне. Джерело: Третя штурмова бригада

"Змушені воювати на 360 градусів": українських штурмовиків передислоковано в "авдіївське пекло"

Третя окрема штурмова бригада підтвердила, що її терміново передислоковано для посилення українських військ у районі Авдіївки. Ситуація в місті на момент заведення бригади надзвичайно критична.

Про це повідомили офіційні інформаційні ресурси Третьої окремої штурмової бригади.

Зокрема, зазначається, що окремі батальйони бригади провели рейд у захоплені ворогом райони Авдіївки. Сили противника на цьому відрізку складають орієнтовно сім бригад.

"Наші бійці демонструють безпрецедентний героїзм. Ми змушені воювати на 360 градусів проти нових і нових бригад, які заводить противник", — заявив командир Третьої окремої штурмової бригади Андрій Білецький.

За період перебування на Авдіївському напрямку двом бригадам збройних сил Росії завдано критичного ураження. Про точні втрати противника в особовому складі та техніці буде повідомлено згодом, після підтвердження необхідних даних.

"Водночас обʼєктивна ситуація в Авдіївці залишається загрозливою та нестабільною. Ворог продовжує активну ротацію своїх військ і перекидає до міста нові сили та засоби", — йдеться в повідомленні.

Про зміни в оперативній ситуації українські штурмовики пообіцяли повідомляти на офіційних ресурсах бригади.

Нагадаємо, що, за інформацією Генерального штабу Збройних сил України, за минулу добу відбулося 83 бойові зіткнення. Епіцентром наступів окупантів, як і попередніми днями, знову став Авдіївський напрямок, де рашисти 40 разів штурмували позиції українських військ.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 15.02.2024 10:17