Фото: Нацполіція

У Києві підліток підпалив авто, яке журналісти купили для військових

У Києві 16-річний студент підпалив автомобіль, який журналісти придбали для військових. За скоєне підліткові загрожує до восьми років в'язниці.

Про це повідомила прес-служба поліції Києва.

Відомо, що 16-річний студент коледжу для того, щоб виконати замовлення приїхав з Черкащини до Києва. Куратори російських спецслужб пообіцяли хлопцеві 1000 доларів за виконану "роботу". Викрили зловмисника працівники поліції спільно зі Службою безпеки України.

За словами правоохоронців, своєю ціллю порушник обрав автівку "Кіа", яку придбали журналісти інтернет-видання, та планували найближчим часом передати військовій бригаді ЗСУ.

"Вночі порушник облив легкозаймистою сумішшю транспортний засіб та підпалив його, знімаючи свій злочин на відео, як доказ виконаної "роботи". За результатами проведених заходів оперативники поліції та СБУ затримали неповнолітнього палія", — йдеться у повідомленні.

Обіцяні гроші куратори хлопцеві так і не надіслали. Затриманому повідомлено про підозру. Йому загрожує до восьми років ув’язнення.

Нагадаємо, 16 вересня на Закарпатті невідомі підпалили автівку Товариства Червоного Хреста України. Транспортний засіб відновленню не підлягає.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Події, 16.09.2024 17:19