Фото: соцмережі

У Києві підприємці просять змінити розклад роботи закладів громадського харчування

Національна ресторанна асоціація України звернулася до влади міста Києва з проханням продовжити роботу закладів громадського харчування.

Про це міський голова Києва Віталій Кличко повідомив у Telegram. На сайті Київської міської ради було створено відповідну петицію.

За словами підприємців, продовження роботи закладів громадського харчування до 23:00 у місті Києві є дуже важливим кроком для підняття економіки та стабільності у країні. Це сприятеме створенню додаткових робочих місць, збільшенню надходжень від податків, зборів і платежів до бюджетів усіх рівнів.

"Ми розуміємо, що бізнес повинен працювати, економіка повинна отримувати податки, а люди — мати роботу", — наголошує мер Києва.

Петицію розглянуть, якщо вона набере шість тисяч підписів. Станом на 12 липня, на 15:17 петиція набрала трохи більше ніж 950 підписів.

Нагадаємо, на Київщині всі розважальні заходи мають закінчуватись не пізніше 21:00. На засіданні оперативного штабу КОВА ухвалили рішення про часові обмеження. Зазначається, що комендантська година продовжує діяти з 00:00 до 05:00. Тому на цей період усі розважальні заклади без винятку повинні припиняти свою роботу.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Суспільство, 12.07.2023 19:39