Фото: КМДА

У Києві після зливи утворились "водоспади" (відео)

У понеділок, 22 липня, у Києві після зливи утворилися "водоспади". Одразу з двох мостів у столиці потекла вода. Внаслідок цього на Набережному шосе фіксують затори.

Відповідні відео публікують місцеві Telegram-канали.

Так, вода тече з мосту Патона та з мосту в районі Дніпровського проїзду. Після сильного дощу там утворилися "водоспади" і це можна помітити на опублікованих кадрах.

"Очевидці повідомляють, що на Набережному шосе утворилися затори, тож майте на увазі", — пишуть у місцевих Telegram-каналах.

Своєю чергою у "Київтеплоенерго" пояснили, що пошкодження на мосту Патона пов’язане з гідравлічними випробуваннями. На магістральному трубопроводі діаметром 600 мм проводять планові випробування, щоб забезпечити його надійну роботу взимку. 

"Аварійна бригада "Київтеплоенерго", яка чергувала на місці, оперативно локалізувала витік, тиск в мережі було знижено. Наразі триває підготовка до проведення ремонтних робіт, які будуть виконувати верхолази", — йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, 21 липня в Києві стався моторошний інцидент. Обірвався трос на тролей-атракціоні через річку Дніпро. Загинув хлопець.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Події, 22.07.2024 20:20