Фото: ілюстративне Джерело: соцмережі

У Києві сталося влучання ракети: влада повідомила перші деталі

У вівторок, 2 січня, окупанти під час масштабної тривоги вдарили ракетами по столиці. Відбулося влучання в одному з районів міста.

Про це повідомив мер столиці Віталій Кличко.

"У Подільському  районі попередньо — влучання на територію об'єкта цивільної інфраструктури. Всі служби прямують на місце", — написав він у Telegram.

За його словами, також у Подільському районі пошкоджено газову трубу.

"У деяких районах тимчасово відсутній тиск у водопровідній мережі", — додав Кличко.

Мапа укриттів Києва

Під час повітряної тривоги у місті мешканцям важливо перебувати у безпеці. Одним із найбезпечніших місць є укриття цивільного захисту. Загальна кількість захисних споруд, зокрема найпростіших укриттів і подвійного призначення, в Києві на сьогодні складає понад чотири тисячі обʼєктів.

Мапа укриттів Києва доступна на порталі https://gis.kyivcity.gov.ua/shelter/ та у застосунку "Київ Цифровий". Щоб подивитися мапу в застосунку, необхідно натиснути "Більше сервісів" та в розділі "Безпека" вибрати відповідний пункт.

Варто зазначити, що у новорічну ніч 2024 року ворог застосував рекордну кількість ударних БпЛА типу Shahed — 90. Українські Сили оборони знищили 87 із них.

Нагадаємо, 1 січня у столиці України також лунали вибухи. Вони були результатом роботи протиповітряної оборони по російських ворожих цілях.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 02.01.2024 08:21