Скріншот

У Києві стартував форум "Україна. Рік 2024" (ТРАНСЛЯЦІЯ)

У неділю, 25 лютого, у Києві стартувала конференція "Україна. Рік 2024" за участі військово-політичного керівництва країни. 

За даними Офісу президента, основними темами конференції будуть: досягнення українських цілей у війні, розвиток Сил оборони й безпеки України, робота українського оборонно-промислового комплексу, забезпечення економічного зростання та інтеграції України до світових ринків, реалізація Української формули миру, гарантії безпеки для України та захист життів наших людей.

Очікується, що на заході будуть присутні президент Володимир Зеленський, прем'єр-міністр Денис Шмигаль, глава Верховної ради Руслан Стефанчук, а також представники Мінстратегпрому, СБУ та ГУР, та інші представники військово-політичного керівництва.

Нагадаємо, 24 лютого президент України Володимир Зеленський узяв участь у режимі відеоконференції в засіданні G7. У відеовключенні з Києва також були прем'єри Канади Джастін Трюдо й Італії Джорджа Мелоні та голова Єврокомісії Урсула фон дер Ляєн. Вони прибули сьогодні в Україну з нагоди другої річниці повномасштабного вторгнення Росії.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Політика, 25.02.2024 11:16