Фото: ілюстративне. Джерело: epochtimes.com.ua

У Києві уламки ворожих ракет зруйнували трансформаторну підстанцію: скільки будинків без світла

У Києві після нічної рашистської атаки знищено трансформаторну підстанцію в Голосіївському районі. Деякі будинки і досі знеструмлені.

Про це повідомила прес-служба ДТЕК.

"Сьогодні зранку уламки ракет пошкодили електромережі та повністю зруйнували трансформаторну підстанцію у Голосіївському районі столиці", — йдеться у повідомленні.

Зазначається, що як тільки дозволила безпекова ситуація, енергетики почали повертати світло. Станом на восьму ранку вдалося заживити більшість будинків за резервними джерелами. Проте деякі будинки і досі залишаються знеструмленими.

"Без світла залишається близько 10 приватних будинків і одне комерційне приміщення. До кінця дня маємо повернути електрику", — наголосили у ДТЕК.

Обстріл Києва 31 травня

О 04:53 військові повідомили про швидкісну ціль на Київ. О 05:02, за даними "Суспільного", місцеві мешканці були вибухи. Тоді ж військові знову попередили про нові цілі на столицю.

Згодом у КМВА повідомили, що рашисти атакували Київ крилатими ракетами, проте протиповітряна оборона збила всі ворожі цілі. Проте у Голосіївському районі столиці виникла пожежа. Крім того, внаслідок ворожого обстрілу пошкоджено: приватне домоволодіння СТО, автомийка, шість легкових авто, складське приміщення.

Нагадаємо, російські окупанти у ніч на п'ятницю, 31 травня, вдарили ракетами С-300 та С-400 по Новобаварському районі Харкова. Сталося влучання у п'ятиповерхівку. 

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 31.05.2024 09:34