Фото: Київська міська прокуратура

У Києві водій легковика наїхав на поліцейського на блокпосту і втік

У Києві чоловік наїхав на поліцейського та втік з місця ДТП. Інцидент стався 23 квітня.

Про це повідомили у Київській міській прокуратурі.

Зазначається, що патрульні при в’їзді на Південний міст зупинили авто "Деу Ланос", яке намагалося проїхати шляхопроводом. Поліцейський поінформував водія про обмеження проїзду для цивільного автотранспорту та вказав шлях для об’їзду.

"Водій, ігноруючи законні вимоги правоохоронців, почав рух, в результаті чого протягнув по проїзній частині дороги інспектора поліції, який намагався його зупинити, та втік з місця події", — йдеться в повідомленні.

Внаслідок наїзду поліцейський отримав тілесні ушкодження. Згодом водія затримали та повідомили про підозру за фактом умисного заподіяння працівникові правоохоронного органу тілесних ушкоджень при виконанні цим працівником службових обов'язків (ч. 2 ст. 345 КК України). Вирішується питання про обрання йому запобіжного заходу.

Нагадаємо, 24 квітня у Київській області сталось 25 дорожньо-транспортних пригод. Внаслідок інцидентів зазнали травм шість осіб.

Зазначимо, що на Київщині також значно зросла кількість дорожньо-транспортних пригод. Так, 18 квітня у Київській області сталися 23 дорожньо-транспортні пригоди. За даними начальника поліції Києва Андрія Нєбитова, 17 осіб виявили правоохоронці за кермом напідпитку. На жаль, є потерпілі та загиблі. 

19 квітня на Київщині трапилось 13 аварій. Одна особа була травмована в селі Калинівка Бучанського району. 16 водіїв сіли за кермо напідпитку. 

23 квітня в області сталося 25 ДТП. Три аварії з потерпілими, дві особи отримали травми в Яготині та селі Косянівка. В Димері внаслідок аварії загинув пішохід.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першим

Події, 25.04.2023 19:17