Фото: Національна поліція

У Києві водій наїхав на чоловіка на пішохідному переході: у постраждалого перелом кісток

У неділю ввечері, 3 березня, до поліції Києва надійшло повідомлення про наїзд транспортного засобу на пішохода у Дніпровському районі. На місце події виїхали слідчі з розслідування дорожньо-транспортних пригод главку поліції та медики.

Про це повідомляє прес-служба поліції Києва у Telegram-каналі.

На місці події правоохоронці встановили, що 22-річний водій легковика "Фольцваген" допустив наїзд транспортного засобу на пішохода, який перетинав проїзну частину по нерегульованому пішохідному переході. Прилад "драгер" показав, що керманич був тверезий.

Зазначається, що у постраждалого результаті автопригоди лікарі констатували переломом кісток гомілки. Чоловіка госпіталізували до лікарні.

Слідчі внесли даний факт до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 286 Кримінального кодексу України порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами.

Керманичу "Фольцвагена" загрожує обмеження волі на строк до трьох років, з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років.

Наїзд на пішохода у Дніпровському районі Києва

Фото: Національна поліція

Нагадаємо, внаслідок масштабної дорожньо-траспортної пригоди у польському місті Щецин, яка відбулася 1 березня, постраждали шестеро громадян України.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Події, 04.03.2024 12:02