Фото ілюстративне. Джерело: ДСНС

У Києві зафіксовано падіння уламків унаслідок нічної атаки: влада розповіла про наслідки

Уночі та зранку у вівторок, 27 серпня, в Києві уламки збитих повітряних цілей попадали в лісопаркових зонах у Дніпровському та Деснянському районах. Унаслідок цього загорілася трава, без постраждалих.

Про це повідомила Київська міська військова адміністрація.

"Київ відбиває комбіновану ракетно-дронову атаку ворога. Зафіксовано падіння уламків на лісопаркову зону  в Дніпровському районі міста. Внаслідок цього виникла пожежа лісової підстилки на площі до 50 квадратних метрів. Інформація про постраждалих відсутня", — поінформував начальник Київської міської військової адміністрації Сергій Попко.

О 07:11 у Києві оголосили відбій повітряної тривоги. До того ж влада оновила інформацію про наслідки падіння уламків у межах міста.

"Також зафіксовано падіння уламків в лісопарковій зоні Деснянського району. І тут теж виникла пожежа. Інформація про постраждалих відсутня. Оперативні служби слідують на місце", — уточнив Сергій Попко.

Нагадаємо, що цієї ночі російські "шахеди" атакували Запоріжжя. За попередніми даними, завдали сім ударів безпілотниками по території обласного центру та Запорізького району. Внаслідок обстрілу загинула людина, двоє осіб отримали поранення. Вибуховою хвилею та уламками пошкоджені приватні будинки, сталося займання сухої трави на відкритій території.

Тим часом у Кривому Розі збільшилася кількість жертв нічної атаки до двох загиблих. Пошкоджено будинки, магазини, заклад громадського харчування, автотранспорт.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 27.08.2024 07:55