Фото: Нацполіція

У Києві затримали іноземця, який на Печерську влетів у автівку на "зустрічці": на місці загинули чоловік та дружина

У Києві правоохоронці затримали та повідомили про підозру водієві, який у Печерському районі Києва вчинив смертельну дорожньо-транспортну пригоду.

Про це повідомила Київська міська прокуратура.

Аварія сталася ввечері 1 грудня. Винуватець ДТП на автомобілі "Тойота Ленд Крузер", виїхав на зустрічну смугу руху, внаслідок чого зіткнувся з машиною марки "Рено". 

"Внаслідок зіткнення водій та пасажирка автомобіля "Рено" (сімейна пара) від отриманих тілесних ушкоджень загинули на місці", — зауважили у прокуратурі.

Водія, який скоїв ДТП затримали. Ним виявився громадянин іншої держави, 1979 року народження. До того ж встановлено, що фігурант перебував за кермом у стані алкогольного сп’яніння. Прилад Драгер зафіксував у нього 1,21 проміле алкоголю. 

"Наразі водію вручено клопотання про обрання запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою. За вчинене йому загрожує до десяти років позбавлення волі", — зазначили правоохоронці.

Нагадаємо, 29 листопада у Кривому Розі сталася дорожньо-транспортна пригода. ДТП трапилася на перехресті 173-го кварталу. За даними очевидців, водій таксі на шаленій швидкості, не пропустивши авто медиків, влетів у швидку, яка їхала із сиреною та увімкненими маячками. Внаслідок аварії постраждало три людини.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Події, 02.12.2023 14:57