Фото: Київська міська прокуратура

У Києві збільшилася кількість постраждалих внаслідок вечірнього обстрілу, серед них — дитина (фото)

У Києві збільшилася кількість постраждалих внаслідок ракетної атаки 30 червня з п'яти зросла до шести.

Про це повідомив мер столиці Віталій Кличко.

"За інформацією столичних медиків, у будинку на Оболоні, куди влучили уламки ракети, шестеро постраждалих", — наголосив Кличко.

Він зазначив, що серед постраждалих — четверо жінок, 11-річна дівчина та один чоловік. Одну літню жінку госпіталізували. Всім іншим — надали допомогу на місці.

"Всі постраждалі — з гострою реакцією на стрес", — додав мер.

Обстріл Києві 30 червня

У неділю, 30 червня, близько 19:17 у Києві та ще низці областей України пролунали сигнали повітряної тривоги. Спочатку військові попередили про рух ракет із Півночі, а згодом заявили, що ракети прямують в напрямку Києва через Бровари. Згодом мер Києві Віталій Кличко заявив про роботу ППО в області. 

Через деякий час стало відомо, що після роботи ППО уламки впали на багатоповерхівку в Оболонському районі столиці. Так, у 14-ти поверховому будинку відбулася часткова руйнація балконів на двох поверхах та спалахнула пожежа. 10 мешканців багатоповерхівки евакуювали. Загалом постраждали шестеро людей.

Нагадаємо, 29 червня війська країни-агресорки атакували місто Вільнянськ Запорізького району. У населеному пункті пошкоджено обʼєкт критичної інфраструктури, магазин та житлові будинки. Є загиблі та поранені.

30 червня російські загарбники скинули авіабомбу на термінал "Нової пошти" у Харкові. Одна людина загинула, ще дев'ятеро отримали поранення.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 30.06.2024 23:25