Денис Монастирський. Джерело: МВС України

У Києві з'явилася вулиця на честь загиблого в авіакатастрофі міністра внутрішніх справ Монастирського

У четвер, 18 січня, в річницю трагедії в Броварах депутати Київради підтримали перейменування вулиці Сурикова в Солом'янському районі. Тепер вона називатиметься на честь Дениса Монастирського.

Про це повідомила прес-служба Міністерства внутрішніх справ України.

Джерело: МВС

Джерело: МВС

Трагедія в Броварах

Як відомо, рік тому 18 січня гвинтокрил ДСНС упав поруч із дитячим садком та житловим будинком у Броварах. У будівлях перебували люди. Серед загиблих керівництво Міністерства закордонних справ: очільник МВС Денис Монастирський, перший заступник міністра Євгеній Єнін та державний секретар Юрій Лубкович.

Внаслідок падіння гвинтокрила у Броварах на дитячий садок загинули 14 людей. Травмовано 25 осіб.

Служба безпеки України провела розслідування за фактом падіння гелікоптера. Слідчі розглядали декілька версій: порушення правил польоту, технічна несправність гелікоптера, умисні дії щодо знищення транспортного засобу.

У грудні вийшов трейлер документального фільму про Дениса Монастирського "Незавершений політ". Він присвячений дослідженню феномена екс-міністра внутрішніх справ України Дениса Монастирського — його ціннісних орієнтирів і пріоритетів, незвичайного стилю керівництва, реформаторських ідей, які він спромігся запустити до війни, а також жорстких, нерідко контроверсійних рішень, які той ініціював з початком повномасштабного вторгнення Росії задля оборони нашої держави.

Нагадаємо, що в березні Хмельницька міська рада вирішила назвати одну з вулиць міста на честь загиблого міністра МВС Дениса Монастирського. Депутати підтримали ініціативу комітету Верховної Ради з питань організації державної влади, місцевого самоврядування, регіонального розвитку.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Суспільство, 19.01.2024 01:17