Фото: t.me/kyivpatrol

У Києві з'явився новий начальник патрульної поліції

У Києві призначили нового керівника патрульної поліції. Ним у середу, 29 березня, став майор поліції Ярослав Курбаков.

Про це повідомляє прес-служба патрульної поліції столиці.

Зазначається, що Курбаков з березня 2020 року обіймав посаду заступника начальника управління. У патрульній поліції він почав працювати у 2015 році. Він пройшов шлях від інспектора до начальника управління: це йому вдалось за майже вісім років служби

У Курбакова є досвід управління інструкторським відділом організації діяльності стройових підрозділів ДПП. Він також був командиром батальйону патрульної поліції в Черкаській області та заступником командира батальйону із забезпечення супроводження ДПП.

"Представляю вам Ярослава Курбакова, як керівника патрульної поліції Києва. Він має свої навички та підходи до роботи, здібності та хист керувати особовим складом. За цей час він довів, що є справжнім професіоналом, фахівцем, який готовий взяти на себе відповідальність, прийняти правильне рішення і, найголовніше, вислухати й допомогти кожному, хто цього потребує. Ви дійсно у надійних руках", — розповів начальник Департаменту патрульної поліції України Олексій Білошицький.

Нагадаємо, працівники Державного бюро розслідувань завершили досудове розслідування відносно колишнього керівника Управління Служби безпеки України в Харківській області Романа Дудіна. Його підозрюють у державній зраді та вчиненні кримінальних правопорушень проти встановленого порядку несення військової служби.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Політика, 29.03.2023 22:27