Фото: facebook/Брагінський Віктор

У київському метро пасажир потрапив на колії

У п’ятницю, 9 лютого, у столичному метрополітені стався неприємний інцидент пасажир на станції "Театральна" впав на колії.

Про це повідомляла Київська міська державна адміністрація у Telegram-каналі.

Зазначалося, що рух поїздів "червоною" лінією київського метро тимчасово здійснювався між станціями "Академмістечко" — "Вокзальна" та між станціями "Арсенальна" "Лісова".

Станції "Університет", "Театральна" та "Хрещатик" були зачинені на вхід.

"На місце події прямують відповідні служби. Про зміни та відновлення руху поїздів повідомимо додатково",  зазначалось у повідомленні.

Станом на 15:09 рух поїздів відновлено у звичайному режимі.

"Рух поїздів "червоною" лінією метро відновлено у звичайному режимі", йдеться у повідомленні київського метрополітену.

Додамо, що київський метрополітен змінить підрядника для будівництва метро на Виноградар. Підрядник, із яким розірвали договір через зрив термінів будівництва, вже не зможе брати участь у конкурсі. З новим підрядником планують розпочати будівництво метро на Виноградар вже цьогоріч. А роботи хочуть закінчити через "півтора-два роки".

Нагадаємо, за словами заступника голови Київської міської державної адміністрації Миколи Поворозника компанія "Київметробуд", яка була підрядником у будівництві метро на Виноградар, перебуває у глибокій кризі. Відомо, що вона пережила корпоративний конфлікт і звільнила більшу частину співробітників.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Події, 09.02.2024 15:21