"Це неминуче станеться": у Кремлі розмріялися про зниження поставок зброї Україні через війну в Ізраїлі

Рупор Кремля Дмитро Пєсков заявив, що на тлі бойових дій в Ізраїлі західні країни зменшать військову підтримку України. 

Про це повідомили пропагандистські ЗМІ.

"Ми неодноразово говорили, що процес накачування "київського режиму" озброєннями із фактологічної, емоційної, фінансової, технологічної точок зору так чи інакше візьме тенденцію до зниження. Це неминуче станеться, тому що технічні можливості мають свою межу, гроші мають властивість закінчуватись, виникають нові потреби для того, куди спрямовувати кошти", — заявив речник Кремля.

За його словами, ситуація із підтримкою Заходом Києва нібито не пов'язана з подіями в Ізраїлі. Також Пєсков додав, що у "зоні спецоперації все йде за планом", а "ситуація в Ізраїлі ¡ це зовсім інші події".

"Виникають нові потреби, емоційна втома і виправдані питання, на що саме витрачаються гроші іноземних платників податків, дедалі більше і більше стають на порядок денний", — вважає Пєсков.

Нагадаємо, раніше речник Кремля Дмитро Пєсков цинічно заявив, що російська армія нібито "не завдає ударів по цивільному населенню" в Україні. Саме так він відреагував на російський ракетний удар по селу Гроза на Харківщині, який, за останніми даними, вбив 52 людей.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 09.10.2023 16:16