Фото: рух "Атеш"

У Криму помітили переміщення колони старої техніки окупантів: партизани опублікували фотодокази

У тимчасово окупованому Криму зафіксували переміщення застарілої військової техніки окупантів. Російські військові стягують її зі складів на фронт.

Про це повідомляє Telegram-канал кримського партизанського руху "Атеш". Підпільники також опублікували кадри із такою ворожою технікою.

"Наші агенти помітили три установки реактивних систем залпового вогню (РСЗВ) БМ-27 "Ураган", модифікації 1975 років", — йдеться у повідомленні.

До того ж у колоні зафіксували вісім одиниць гаубиць "Д-30". Ці гармати раніше були зняті з озброєння.

Відомо, що українські партизани помітили рух колони дорогою Т0108 у бік Чорноморська. Перед цим ешелон із технікою прибув на розвантаження на залізничну станцію "Євпаторія-товарна".

В "Атеш" наголошують, що окупанти продовжують діставати зі своїх складів усю стару техніку, яка "навряд чи обслуговувалась належним чином".

"Такий оборот подій наводить на думку, що їх ресурси закінчуються, і їх поразка стає лише питанням часу", — додають партизани.

Варто додати, що окупанти перед цим підвозили через Крим на лінію фронту на материкову частину України й іншу застарілу техніку. Зокрема, партизани 9 жовтня спостерігали колону з рідкісними типами реактивних систем залпового вогню "Град-1". Перевезення здійснювалось також через Євпаторію.

Нагадаємо, нещодавно агенти "Атеш" провели розвідку берегової лінії на ділянці дороги Р-25 "Євпаторія — Саки". Там виявили велику кількість фортифікаційних споруд: поодинокі окопи, опорні пункти, укріплення з піску та бетону, а також зосередження військової техніки.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 01.11.2023 17:46