Фото: Нацполіція

У Кривому Розі кримінальний авторитет організував замах: затримано одного із виконавців

У Кривому Розі кримінальний авторитет організував замах на вбивство. Правоохоронці затримали одного із виконавців.

Про це повідомили у прес-службі Головного управління Національної поліції у Дніпропетровській області.

"Злочин стався 4 квітня близько 17:00 у м. Кривий Ріг. Слідчі слідчого управління та оперативники кримінальної поліції ГУНП в Дніпропетровській області опитали свідків, проаналізували відео з камер спостереження, відпрацювали місце події та з’ясували всі обставини злочину. В ході досудового розслідування було встановлено трьох осіб, причетних до замаху на умисне вбивство", — йдеться у повідомленні.

Як встановило слідство, організував злочин 41-річний чоловік, який контролював незаконний обіг наркотиків на території міста Кривий Ріг та Криворізького району. Він також причетний до організації діяльності кол-центрів, які діяли в чотирьох регіонах країни. Також до вчинення вбивства він залучив ще двох спільників віком 27 та 28 років.

У ході розслідування було проведено 34 санкціоновані обшуки на території Дніпропетровської області, Києва, Одеси, а також Ужгорода. Під час обшуків правоохоронці вилучили:

  • вогнепальну зброю;
  • грошові кошти;
  • мобільні телефони;
  • банківські картки;
  • набої;
  • автомобілі.

Одного із співучасників, 28-річного чоловіка, вже затримано. Йому повідомлено про підозру за замах на умисне вбивство. Також заочно повідомлено про підозру двом іншим фігурантам, у тому числі і лідеру групи

"За інформацією правоохоронців, наразі підозрювані можуть переховуватися за кордоном, тому найближчим часом вони будуть оголошені у міжнародний розшук. За скоєне фігурантам може загрожувати до 15 років позбавлення волі", — наголосили у поліції.

Нагадаємо, 18 червня у Києві невідомий здійснив замах на журналіста із Казахстану Айдоса Садикова. Замах стався у Шевченківському районі столиці неподалік будинку, де мешкає подружжя. 

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Події, 19.06.2024 18:20