Джерело: Криворізьке районне управління поліції

У Кривому Розі мати вбила 10-річну доньку і оголосила її зниклою: тіло знайшли забетонованим, — ЗМІ

У Кривому Розі мати вбила 10-річну доньку, залила її тіло бетоном та повідомила про "зникнення" дитини до поліції. Про злочин жінка зізналася лише після проходження поліграфа.

Про це повідомили місцеві інформаційні ресурси, посилаючись на джерела в поліції. За словами жінки, під час нападу агресії вона штовхнула доньку, та впала та вдарилася скронею.

Правоохоронці перевірили пошукову історію браузера. Виявилося, що мати гуглила, як прибрати трупний сморід, який цемент обрати, щоби він швидше застиг, отруйні гриби та ліки. Відомо, що тіло дитини — у погребі під шаром бетону. Правоохоронці працюють на місці.

Раніше на Facebook-сторінці Криворізького районного управління поліції повідомлялося, що близько 14:00 20 червня дівчинка вийшла з дому та станом на ранок 22 червня її місцеперебування невідоме.

У пошукових роботах взяла участь спеціалізована кінологічна група з собаками-універсалами, повідомили у Павлоградському пошуково-рятувальному кінологічному загоні "Антарес". Працювали сім кінологів і чотири собаки.

"За допомогою кінологічних розрахунків були опрацьовані локації, надані поліцією за об'єктивними даними слідства. На цих локаціях зникла не знайдена", — зазначали в "Антарєсі".

Нагадаємо, що 22 червня у Шполі Черкаської області знайшли тіло 10-річної дівчинки. Напередодні вона не повернулася додому, її розшукували батьки. Неповнолітня стала жертвою вбивства. Тіло дівчинки виявили в приміщенні колишнього будинку культури у шафі. Її задушили під час спроби зґвалтування.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Події, 22.06.2024 23:41