Скрін з відео

У Кропивницькому п’яний чоловік погрожував людям гранатою на АЗС (відео)

У середу, 6-го вересня, в центрі Кропивницького чоловік у стані алкогольного сп’яніння прийшов на АЗС, де погрожував людям підірвати гранату.

Про це повідомив керівник Головного управління Національної поліції України Іван Вигівський.

Чоловік у шортах поводився агресивно, кричав і розмахував руками. Після погроз від нього люди викликали поліцію. Коли зловмисник побачив патрульних, сів у автомобіль і ропочав тікати.

Поліцейські намагалися зупинити та заблокувати автомобіль втікача, але той продовжував рух. Тоді один з правоохоронців вистрелив у колесо з табельної зброї — завдяки цьому чоловіка зупинили та затримали.

"Це затримання — яскравий приклад того, чому для захисту законослухняних громадян і забезпеченню безпечного середовища поліцейські повинні мати при собі та без остраху доцільно використовувати табельну вогнепальну зброю. І це питання не може бути дискусійним", — прокоментував Вигівський.

За його словами, завдяки точним діям патрульних поліцейських вдалося запобігти людським жертвам у Кропивницькому.

Нагадаємо, що 2 серпня у Марганці на Дніпропетровщині в приміщенні адміністративної будівлі пролунав вибух. Невідомий чоловік підірвав гранату, внаслідок чого отримав тілесні ушкодження. Інші громадяни не постраждали. Перед цим він узяв заручницю, яку згодом відпустив.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Події, 06.09.2023 16:10