Фото: ілюстративне. Джерело: Pixabay

У Луцьку понад 60 кажанів "окупували" квартиру: довелося викликати рятувальників (фото)

У Луцьку в одній з квартир було виявлено понад 60 кажанів. Рукокрилі вибрали собі прихисток у квартирі, яка декілька днів пустувала.

Як повідомляє прес-центр Державної служби надзвичайних ситуацій, інцидент трапився у середу, 21 серпня, у квартирі, яка розташована на сьомому поверсі багатоповерхівки на вулиці Загородня у Луцьку.

До рятувальників звернулися мешканці квартири, які виявили в одній з кімнат своєї оселі кажанів, які осіли на карнизі та тюлі. Співробітники ДСНС, які прибули за викликом, виловили та випустили на волю тварин, після чого закрили всі вікна у помешканні.

"Перевірте й ви на ніч усі вікна й кватирки у своїх оселях. Тим паче, що на вулиці здіймається вітер", — наголосили у ДСНС.

Нагадаємо, у липні речниця Спеціалізованої прокуратури у сфері оборони Західного регіону Юлія Шевченко повідомляла, що Луцький міськрайонний суд призначив військовому, який з вікна авто кинув у натовп гранату на вулиці Ковельській у Луцьку, 60 днів арешту. При цьому йому не надали права внесення застави. Зазначається, що внаслідок інциденту постраждало кілька людей. У разі доведення вини у суді йому загрожує довічне позбавлення волі.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими 

Події, 23.08.2024 02:26