Фото: Національна поліція

Погрожував пістолетом патрульним і працівникам ТЦК: у Луцьку затримали агресивного чоловіка (фото)

У Луцьку 1 серпня 39-річний чоловік погрожував пістолетом патрульним і працівникам територіального центру комплектування. Його затримали правоохоронці.

Про це повідомляє Національна поліція України.

Як зазначає прес-служба поліції, слідчі розслідують кримінальне провадження за фактом погрози працівникам правоохоронного органу. Зловмисника затримали на проспекті Молоді у Луцьку. 

"Інцидент трапився близько 10:30. Після погроз правоохоронцям зловмисник втік та переховувався в одній з квартир будинку. У результаті злагоджених дій працівників управління карного розшуку, спецпризначенців КОРД, поліцейських Луцького РУП, відділу кримінального аналізу, слідчих та інших служб фігурант затриманий в порядку ст. 208 КПК. Це місцевий житель, йому — 39 років", — йдеться у повідомленні правоохоронців.

У Луцьку поліцейські затримали чоловіка, який погрожував пістолетом патрульним і працівникам ТЦК та СП

Фото: Національна поліція

Наразі розслідується кримінальне провадження за ст. 345 ККУ. Санкція статті передбачає покарання — позбавлення волі до трьох років. Тривають слідчі дії.

Нагадаємо, у Києві чоловік погрожував перехожому автоматом. Нападника знайшли та затримали. Зʼясувалося, що він заховав гвинтівку на коридорі. Саме цією зброєю він погрожував чоловікові на вулиці. Для подальшого з'ясування всіх обставин події, патрульні викликали на місце слідчих.

Раніше на Закарпатті чоловік взяв у заручники продавчиню одного з магазинів міста Чоп. Злочинець, погрожуючи пістолетом, вимагав у жінки безплатну випивку.

Нещодавно працівники Державного бюро розслідувань повідомили про підозру начальнику Державної установи "Старобабанівська виправна колонія", що на Черкащині. Він погрожував вогнепальною зброєю працівнику станції технічного обслуговування автомобілів.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Події, 01.08.2024 17:11