Скріншот з відео

У Львові обіцяють покарати працівників військкомату, які насильно запихали чоловіка в автобус

Львівський обласний центр комплектації та соціальної підтримки обіцяє притягнути до відповідальності працівників. Вони нещодавно насильно запхали цивільного в авто у центрі Львова.

Про це повідомляє прес-служба Львівського обласного військкомат. Зазначається, що до оповіщення громадян залучаються військові, які були переведені з бойових бригад за станом здоровʼя обмежено придатні.

"Стосовно вчорашнього випадку, де мережею інтернет поширювалась інформація, щодо виникнення конфліктної ситуації між цивільним населенням та працівниками ТЦК. По даному факту проведено службову перевірку, за фактом визначені посадові особи, які будуть притягненні до відповідальності", — пише пресслужба.

Нагадаємо, 10 листопада у Львові на вулиці Богдана Хмельницького неподалік від центру міста люди у військовій формі силоміць заштовхали чоловіка в бус. Львів’яни зняли інцидент на відео.

На ньому видно, що військові про щось довго сперечаються з чоловіком, а потім заштовхують його в мікроавтобус. При цьому один із них забороняє жінці знімати цей випадок, закриваючи камеру телефону долонею.

В середу, 8 листопада, ввечері до поліції Житомира звернувся працівник Територіального центру комплектування та соціальної підтримки (ТЦК і СП) з письмовою заявою про те, що в Житомирі під час виконання ним службового завдання його побив невідомий.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 11.11.2023 15:03