Фото: Володимир Зеленський/Telegram

У Львові прощаються із родиною Базилевич, яких убила російська ракета (фото)

У п'ятницю, 6 вересня, у Львові проходить похорон сім'ї Базилевичів, які загинули внаслідок ракетної атаки окупантів 4 вересня. З родини вижив лише батько, а його троє доньок та дружина загинули. 

Як повідомляє "Суспільне", похорон чотирьох членів родини Базилевич — 43-річної Євгенії й трьох дівчат — 7-річної Емілії, 18-річної Дарини та 21-річної Ярини, розпочався о 14:00 у Гарнізонному храмі святих апостолів Петра і Павла.

На прощання із загиблими внаслідок ракетної атаки окупантів прийшли рідні, друзі, пластуни, громадські діячі та мешканці Львова. Багато людей принесли соняхи. Зокрема, знайомі та друзі сім'ї Базилевич говорять про загиблих як про патріотів та цвіт нації.

Родина Базелевич

Фото: "Суспільне"

Відомо, що Євгенія, Дарина та Ярина були пластунками, а наймолодшій доньці Базилевичів Емілії було сім років. Вона перейшла у другий клас. Зокрема, 18-річна Дарина Базилевич навчалася на другому курсі програми "Культурологія" Гуманітарного факультету Українського католицького університету. 21-річна Ярина Базилевич працювала програмною менеджеркою в офісі "Львів — молодіжна столиця Європи 2025".

Родина Базелевич

Фото: Telegram-канал Андрія Садового

"З усієї родини живим залишився лише чоловік та батько — Ярослав Базилевич. У момент влучання він повернувся зі сходової клітки до квартири по воду й вижив", — повідомляє видання.

Євгенію та трьох її доньок поховають у Львові на Личаківському кладовищі.

Нагадаємо, раніше мер міста Львів Андрій Садовий повідомляв, що у місті завершили аварійно-рятувальні роботи після нічного обстрілу 4 вересня. Внаслідок ворожої атаки загинули семеро людей, наймолодшій — сім років.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Суспільство, 06.09.2024 15:16