Фото: поліція Львівщини

У Львові школяр потрапив у реанімацію з вогнепальним пораненням

У Львові 31 травня з кульовим пораненням госпіталізували учня восьмого класу. Школяр перебуває в реанімації

Про це повідомили у Львівській міській раді.

Як відомо, троє учнів однієї зі шкіл Шевченківського району Львова у середу після уроків пішли додому до однокласника. Там восьмикласники знайшли зброю. Коли вони розглядали зброю, одному з них випадково вистрелили у груди.

У прес-службі поліції Львівської області розповіли, що дитина отримала вогнепальне поранення через випадковий постріл з помпової рушниці. Зброя належить батькові одного зі школярів.

"Сьогодні, 31 травня, о 16:30 на оперативну лінію 102 надійшло повідомлення від лікаря швидкої медичної допомоги про те, що під час виїзду на виклик у квартирі одного з будинків на вулиці Шевченка у Львові він виявив 14-річного хлопця з вогнепальним пораненням грудної клітини. Попередньо встановлено, що потерпілий прийшов у гості до свого однокласника. Коли хлопці розглядали батькову помпову рушницю, пролунав постріл: підліток отримав поранення, його госпіталізували", — зазначили у прес-службі поліції.

Правоохоронці вилучили зброю. Слідчі територіального підрозділу поліції відкрили кримінальне провадження за недбале зберігання вогнепальної зброї або бойових припасів. Санкція статті передбачає обмеження або позбавлення волі до трьох років.

Медики госпіталізували хлопчика. Він перебуває в реанімації.

Нагадаємо, на Львівщині 61-річний чоловік з рушниці застрелив 37-річного сусіда та поранив 63-річну сусідку. Вбивця та його жертви сварилися через межу земельної ділянки.

Також повідомлялося, що в Ірпені 43-річний чоловік стріляв із балкона на восьмому поверсі. Інцидент трапився у дворі багатоповерхівки.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Події, 01.06.2023 02:26