Фото ілюстративне. Джерело: ДСНС

У Львові уламки ракети влучили у житловий будинок, з-під завалів дістають людей

У Львові уламки ракети, яку росіяни випустили по місту у ніч на 6 липня, влучили у житловий будинок. На місці працюють екстрені служби.

Про це повідомив мер Андрій Садовий. Він зазначив, що рятувальники дістають людей з-під завалів.

"У Львові уламки ракети влучили у житловий будинок. Надзвичайники дістають людей з-під завалів", — написав Садовий у Telegram.

Також голова Львівської обласної військової адміністрації Максим Козицький поінформував, що на місці події виникло займання, яке оперативно загасили.

"Було займання, яке оперативно загасили. Є постраждалі. На місці працюють пожежники, медики, фахівці ДСНС. Людям надають всю необхідну допомогу. Рятувальники розбирають завали", — зазначив він.

У місті перебої з електропостачанням та мобільним зв'язком

За інформацією депутата Львівської міської ради Ігоря Зінкевича, у місті після ракетного обстрілу зафіксовано перебої з електропостачанням та мобільним зв'язком. 

"Є зараз інформація по місту про відключення світла також пишуть про проблеми з мобільним звʼязком, тримаємо інформаційну тишу", — написав він у Telegram.

Нагадаємо, раніше Садовий повідомляв, що у Львові четверо поранених внаслідок ракетного удару у ніч на 6 липня. Одну людину у важкому стані госпіталізували. Водночас Козицький зазначав, що у місті пошкоджено об'єкт критичної інфраструктури.

Відомо, що 20 червня росіяни вночі поцілили "шахедами" у критично важливий об‘єкт у Львові. Місцева влада повідомляла про три влучання й пожежу на місці події.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 06.07.2023 04:27