Фото: ілюстративне. Джерело: Pixabay

У Львові жінка отримала 51 грн штрафу, бо обплювала двері сусідки

У Львові суд постановив оштрафувати жінку, яка лаялась в під’їзді та обплювала двері сусідки. За це дрібне порушення львів'янка сплатить 51 гривню штрафу.

Як повідомляє Lviv.Media, посилаючись на постанову Залізничного районного суду міста, випадок трапився ще 27 червня цього року в одному з багатоквартирних будинків міста.

Зазначається, що громадянка Марія Л. в спільному коридорі будинку сварилася та плювала на двері сусідки. Також вона засипала дверний замок сусідських дверей землею. Водночас обвинувачена на судове засідання не прийшла. Попри це, суд визнав її винною та призначив штраф за дрібне хуліганство у розмірі 51 гривні. Також громадянка повинна сплатити 606 гривень судового збору. Вона може оскаржити вирок протягом десяти днів з дня його проголошення.

Зазначимо, у червні у Києві затримали чоловіка, який побив 63-річну жінку молотком та пограбував її. Злочинцем виявився працівник однієї зі станцій технічного обслуговування.

За словами правоохоронців, 41-річний киянин періодично допомагав 63-річній знайомій із незначним ремонтом у квартирі. Під час останнього візиту до пенсіонерки зловмисник зненацька схопив молоток та вдарив ним жінку декілька разів, змусивши її сказати, де вона зберігає гроші. Нападник вкрав дві тисячі доларів з квартири киянки та втік. 

Пенсіонерку із численними забоями тіла та переломом руки лікарі терміново госпіталізували до медичного закладу. Тим часом оперативники розшукали та затримали підозрюваного. Як з’ясувалось, нападник є працівником місцевого СТО. На викрадені кошти фігурант придбав автівку, а решту грошей поклав на свій банківський рахунок.

Нагадаємо, нещодавно на Рівненщині між шестикласниками трапився конфлікт. Під час інциденту одинадцятирічний хлопчик вдарив ножем свого однолітка.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Події, 19.09.2024 03:33