Зброя з гаража в Миколаєві. Джерело: Офіс генерального прокурора України

У Миколаєві чоловік заховав у гаражі великий склад зброї: прокуратура показала фото

У Миколаєві в гаражі 48-річного чоловіка виявили схрон зброї. Окружна прокуратура міста повідомила йому про підозру.

Про це повідомив Офіс генерального прокурора України. Підозрюваному інкримінують зберігання вогнепальної зброї та боєприпасів без передбаченого законом дозволу за відповідною статтею Кримінального кодексу України. За даними слідства, підозрюваний у власному гаражному приміщенні облаштував схрон зі зброєю та боєприпасами.

"Під час обшуків у чоловіка виявлено та вилучено гранатомет, автомат системи Калашникова, п’ять кулеметів Калашникова танкових, 20 корпусів гранат і 20 підривачів до ручних гранат різних типів, чотири гранати, 15 гранатометних пострілів, три піротехнічні вироби, вишибний заряд до мінометного пострілу, 30-міліметровий реактивний патрон, 4 700 набоїв, а також майно військового призначення", — перерахували знайдене в прокуратурі.

Зараз там встановлюють походження виявленої зброї та боєприпасів. За клопотанням сторони обвинувачення, суд підозрюваному обрав запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

Зброя з гаража з Миколаєва

Джерело: Офіс генерального прокурора України

Джерело: Офіс генерального прокурора України

Нагадаємо, що наприкінці вересня на Київщині та Дніпропетровщині поліція виявила зловмисників з арсеналами боєприпасів і мінами. Чоловікам повідомлено про підозру. Правоохоронці провели 22 санкціоновані обшуки та вилучили нарізну і гладку мисливську зброю, понад 6 500 набоїв різного калібру, 35 гранат, міну, протитанкову керовану ракету й автомати.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 30.10.2023 12:52