Фото ілюстративне. Джерело: chas.news

У міноборони РФ відзвітували про масовану нічну атаку безпілотників: де лунала "бавовна"

За інформацією російського міністерства оборони, у ніч на 30 червня майже 40 безпілотників літакового типу атакували кілька їхніх областей.

Про це йдеться у зведенні ворожого відомства. Вже традиційно російська влада звинуватила в атаці українські Збройні сили.

"Протягом минулої ночі припинено спробу київського режиму здійснити терористичну атаку із застосуванням безпілотних літальних апаратів літакового типу об'єктами на території Російської Федерації", — йдеться у повідомленні міноборони РФ,

Там також заявили, що черговими засобами ППО знищено п'ятнадцять БпЛА над територією Курської, дев'ять БпЛА над територією Липецької, по чотири БпЛА над територіями Воронезької та Брянської та по два БпЛА над територіями Орловської та Бєлгородської областей.

Раніше глава Бєлгородської області В'ячеслав Гладков та губернатор Брянської області Олександр Богомаз заявили, що у двох російських регіонах у ніч на 30 червня через атаку безпілотників працювали сили протиповітряної оборони. "Бавовна" лунала у Бєлгородській та Брянській областях.

Нагадаємо, 21 червня Збройним силам України внаслідок удару по складові дронів, який розташований у Краснодарському краї Росії, вдалося знищити понад 100 ударних та розвідувальних безпілотників росіян. Це є ідеальною тактикою ведення війни.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 30.06.2024 09:59