Фото ілюстративне. Джерело: armyinform.com.ua

У Міноборони знайшли інноваційні рішення, як захистити телефони військових

Українські військові фактично постійно використовують особисті мобільні пристрої. У Міністерстві оборони знайшли інноваційні рішення, як захистити їх.

Про це повідомила заступниця міністра оборони України Катерина Черногоренко.

Для того, щоб захистити особисті телефони військових Центр інновацій Міноборони впроваджує технологію Mobile Device Management.

За словами Черногоренко, технологія забезпечує доступ до військового аналогу App Store чи Play Маркет. Після встановлення й успішної перевірки, що вразливостей на пристрої немає, військовий отримає доступ до застосунків.

інновації Міноборони 1

Інновації Міноборони 2

Інновації Міноборони 3

Інновації Міноборони 4

Джерело: Facebook-сторінка Катерини Черноногоренко

"Сьогодні їх 68 для військових потреб, з них 14 — розроблені суто під потреби війни. Подібний підхід використовує армія США для підвищення кіберзахисту військових", — пояснила вона.

Як відомо, Міноборони цифровізує армію України та запроваджує зміни, що мають допомогти військовим і військовозобов'язаним українцям легше справлятись з бюрократією та паперовими документами.

Нагадаємо, що за наступні півроку в застосунку "Армія+" запровадять електронне військове посвідчення. Воно призначатиметься для українських військовослужбовців.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Технології і наука, 01.09.2024 20:37