Фото: news.pn

У Москві 9 травня силовики відлупцювали чоловіка з українським прапором: що відомо

У вівторок, 9 травня, в Москві поліціянти затримали Олександра Посконного. Він вийшов до метро "Тверська" із прапором України.

Про це повідомляє ОВД-Інфо.

За словами чоловіка, поліціянти побили його під час затримання, а потім в автозаку. Посконний також додав, що йому погрожували кримінальною справою за статтею про екстремізм.

Згодом чоловіка відпустили з відділу поліції з протоколом за статтею про дискредитацію армії РФ.

Олександр Посконий заявив, що у відділку, окрім нього, перебували ще щонайменше троє людей: людей затримали через жовті та сині кольори на одязі.

Нагадаємо, у вівторок, 9 травня, на Красній площі в Москві пройшов парад присвячений так званому Дню перемоги. У Кремлі запровадили серйозні заходи безпеки: військових на Красній площі озброїли антидроновими рушницями — зброєю, застосовується для знешкодження чужих БпЛА.

Повідомлялось, що цьогорічний парад у Москві, присвячений Дню Перемоги, став одним із найменших за кількістю військової техніки. На ньому не було ані сучасних танків, ані БМП, ані авіації.

Також російський диктатор Володимир Путін потрапив в курйозну ситуацію під час параду у Москві. "Грізний" диктатор злякався звуку барабана.

Варто відзначити, що на параді були присутні лідери Вірменії, Казахстану, Киргизстану, Таджикистану, Туркменістану та Узбекистану в заході на Червоній площі в Москві. Такою поведінкою учасники заходу на Червоній площі продемонстрували недружній крок щодо України.

Раніше з'явилась інформація, що полковник армії Російської Федерації Азатбек Омурбеков взяв участь у параді до Дня Перемоги у Хабаровську. У 2022 році його 64-а мотострілецька бригада воювала на Київщині.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Світ, 10.05.2023 08:53